T: +31 6 25 36 37 25

Aanmelden Locatie

Een goed bereikbare, multifunctionele ruimte in het midden van het land voor 250 tot 300 personen. Dat is wat we voor MCV12 nodig hebben. Heb je een tip of, nog liever, een dergelijke plek in de aanbieding? Laat het ons weten!

Bijzondere locatie gezocht!

 

Een belangrijke randvoorwaarde om MCV12 tot een succes te kunnen maken, is een geschikte locatie. En dat is hard nodig, zonder locatie geen MCV12! We denken daarbij aan een bijzondere en multifunctionele ruimte in het midden van het land voor ongeveer 250 tot 300 personen. MCV12 is natuurlijk een event 3.0, dus wifi en de mogelijkheden om een livestream in te richten zijn zeker gewenst. Daarnaast is het handig als er ook catering aanwezig is. 

Suggesties voor een bijzondere locatie

Heb je een tip voor een bijzondere locatie, of, nog liever, heb je een dergelijke plek in de aanbieding en zie je ook een uitdaging in de co-creatie gedachte van het event? Laat het ons dan vooral weten door hieronder een reactie te plaatsen. Geef daarbij tenminste aan wat de naam van de locatie, de plaats en URL van de website is. En gaat het om je eigen organisatie of locatie, dan zou makkelijk zijn als je daarbij ook al zaken kunt vermelden als capaciteit, beschikbaarheid (eerste helft juni), multifunctioneel (zowel geschikt voor plenaire sessies als workshops) wel/niet wifi, cateringmogelijkheden, etc.

Mocht je liever eerst even contact hebben met iemand van de organisatie, dan kun je het contactformulier gebruiken.

Wat gebeurt er met de suggesties en reacties?

Een van de vrijwilligers van de organisatie van MCV12 zal contact opnemen met de locatie die voorgesteld is om te kijken of en op welke manier deze interesse heeft mee te doen aan het co-creatie proces. Als dat zo is, dan zal de locatie een eigen pagina krijgen onder locatie waar zij zichzelf kan presenteren en promoten. Dit kan met tekst, visuals, video of wat dan ook.

 

Co-creatie gedachte: betrek je netwerken door te delen!

Reacties (8)

 • Inez van Dijke
  Wat een spontaan initiatief! Kennen jullie het ss Rotterdam als locatie? Hier is van alles mogelijk. En een unieke plek met veel historie en marketing technisch een interessant project. Rotterdam is dan wel niet het geografische midden maar wij zijn heel goed bereikbaar vanuit heel NL.
  Inez van Dijke  20 apr 2012 - 11:17
 • Romina Schincariol
  Jaarbeurs Utrecht?
  Evenementenhal Gorinchem of Hardenberg?
  Romina Schincariol  20 apr 2012 - 12:03
 • John Steven van der Hulst
  Aan de rand van de stad Den Haag vind je BINK VIJF HOOG. Gevestigd op de vijfde verdieping van het oude hoofdkantoor van de PTT. Een niet alledaagse industriële event locatie met een capaciteit van 800 + personen.

  BINK VIJF HOOG bied de mogelijkheid voor ieders wens. Wij beschikken over grote en kleine, karakteristieke, ruimtes die kunnen worden ingezet voor uiteenlopende activiteiten.

  De locatie ligt centraal tussen de grote treinstations en de snelweg A12.
  We beschikken over ruim 350 gratis en bewaakte parkeerplaatsen.

  Kijk eens op www.binkvijfhoog.nl voor meer informatie.
  Je kan natuurlijk ook bellen. 06-4617 6882.

  Vriendelijke groet.
  John Steven van der Hulst
  BINK VIJF HOOG
  John Steven van der Hulst  21 apr 2012 - 11:27
 • Erik Werners
  Unieke locatie in Midden Nederland is NH Conference Centre Sparrenhorst. Centraal gelegen en goed bereikbaar met auto en OV op slechts 20 min van Amersfoort. Het prachtige en unieke Belvedere Theater is de mooie parel waar de conferentie zal plaatsvinden. De aangesloten Foyer en Patio zijn multi functioneel te gebruiken. Kenmerken van de locatie zijn modern, uniek, centraal, inspiratie, prijs/kwaliteit verhouding en GASTVRIJ.
  Erik Werners  24 apr 2012 - 18:55
 • Kristel Fischer
  Sporthal Arena van de gemeente Hilversum naast het ROCvA MBO college Hilversum. Wordt vaker gebruikt voor dit soort meetings. NS station bijna naast de deur en vlakbij afrit A27
  Kristel Fischer  14 mei 2012 - 19:09
 • Marleen Backhuijs
  Het Meetinc, (Glazen Huis), de Fabrique en Inn Style. Alle drie toplocaties in Maarssen. Goed bereikbaar met OV en auto en biedt een breed scala aan mogelijkheden.
  Marleen Backhuijs  21 mei 2012 - 10:18
 • Carola vd Heyden
  Theater De Regentes in Den Haag is ook een leuke plek, niet midden in het land. Voormalig zwembad nu omgebouwd tot sfeervol theater (maar gaat misschien in 2013 dicht). Grote zaal voor 380 mensen, plus diverse kleine zalen, in tearoom is zo ie zo altijd de mogelijkheid tot flexwerken. Catering is aanwezig.
  Carola vd Heyden  31 mei 2012 - 07:21
 • saskia destombes
  De feestlocatie

  Aan de rand van Oudenbosch, op de West Vaardeke, ligt onze authentieke boerderij de Zellebergen. De grote boerderij en de bijgebouwen zijn omringd door de weilanden voor onze ezels en geitjes. Op jullie trouwdag is alles van jullie…

  Tussen de gebouwen is in de loop der jaren een hele gezellige binnenplaats ontstaan die onze gasten bij mooi weer gebruiken als groot terras, maar ook voor activiteiten zoals feesten en muziekoptredens. Binnen én buiten; dàt kan óók!

  In de grote boerderij kom je via
  de entree en de garderobe in
  het Grand Café. Je zult versteld
  staan van de vele originele details
  en verzamelingen vanuit vroegere
  tijden. De sfeer is huiselijk, kaarsen
  en lantaarns maken alles gezellig
  en warm. Waar je je thuis voelt.

  Deze ruimte vormt het hart van de boerderij, waar de feestelijkheden gehouden worden. De grote bar in het café en de kleine bierbar in het restaurantgedeelte zorgen dat niemand iets tekort komt.

  Naast het Grand Café is de Oud-Engelse Bibliotheekkamer met chesterfields, om even te loungen. Verder in de gang vind je de toiletten en het invalidentoilet.

  In de stallen bevindt zich ook de ruimte voor de kinderen, die onder professionele begeleiding worden vermaakt met allerlei leuke activiteiten, afhankelijk van hun leeftijd.

  De boerderij heeft eigen parking voor auto’s en bussen.
  www.dezellebergen.nl
  Aaantal gasten: o-120
  saskia destombes  31 jan 2013 - 14:48
 1. 1

Reageer

Te gebruiken tags: <b> <br>

Volg ons op Facebook

Laatste "Aanmelden" artikel
Gezocht: werkgevers en recruiters die willen speeddaten!
Gezocht: werkgevers en recruiters die willen speeddaten!